Meny Stäng

Villa Magnolia – öppnar hösten 2020

Villa Magnolia är Stora Sköndals nya vård- och omsorgsboende som öppnar hösten 2020. Nära kommunikationer, service och natur.

Boendet ligger intill Sköndals centrum med närhet till affär och samhällsservice. På bottenplan förbereds för bageri/kafé och restaurang Magnolia ligger ett stenkast bort.

Till boendet hör en trädgård i markplan med både viloplatser och gångstråk och här finns också en takterrass med gröna ytor och utsikt över trädtopparna med en tillhörande gemensamhetslokal.

Här finns 74 lägenheter fördelat på fyra plan. På varje plan finns gemensamt vardagsrum med direkt anslutning till en stor balkong och matsal för den som vill äta tillsammans med andra.

Varje lägenhet är ca 30 kvm och utrustad med trinettkök, kylskåp, garderober och en höj- och sänkbar säng. Lägenheterna som du själv inreder har parkettgolv, ljusa väggar och stora fönsterpartier. Varje duschrum är förberett för tvättmaskin.

Här finns omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbets- och fysioterapeut samt en aktivitetscoach som stödjer dig i att aktivera dig efter dina egna önskemål och förmågor så som gymnastikövningar, utflykter, filmvisning eller odling.

Låter Villa Magnolia som ett boende för dig? Kontakta gärna Lotta Backelin