Meny Stäng

Korttidsboende utan biståndsbeslut

Johannesgården korttidsboende

Är du i behov av ett tillfälligt boende där du kan få extra stöd och omsorg? På Stora Sköndal kan du som privatperson över 50 år utan biståndsbeslut boka din vistelse direkt hos oss.

Här får du service och omvårdnad under en tillfällig period. Det kan vara i avvaktan på ett annat boende eller för att ge avlastning för närstående. Du kanske ska på en fest eller musikevenemang men behöver extra stöd och omvårdnad för att kunna övernatta. Hos oss får du hjälp med personlig omvårdnad och omsorg dygnet runt. Önskar du ledsagning, träning eller annat har vi tilläggstjänster för dina behov.

Korttidsboendet erbjuder ett baspaket där övernattning, måltider och omsorg ingår. Du som bor hos oss utan biståndsbeslut behåller din ordinarie vårdkontakt vilket innebär att du vänder dig till vårdcentral eller sjukhus vid behov av sjukvård.

Stora Sköndal ligger 15 minuter med bil från city. Här bor du naturnära intill Drevviken med fina promenadstråk ett stenkast från Café Kristinahuset. Rummen är ljusa och trevligt möblerade med badrum, pentry och kylskåp. Här finns gemensamma utrymmen för den som vill titta på tv, prata eller äta i sällskap med andra. I samma byggnad har vi även ett äldreomsorgsboende.

Vi har en lång erfarenhet av både korttidsboende och äldreomsorg och tillsammans med dig ser vi över vilka behov du har. Läs mer om vårt korttidsboende här. 

Pris korttidsboende:
2500:-/dygn. I priset ingår eget möblerat rum, måltider och omsorg dygnet runt.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill komma på besök, har frågor eller boka en plats. Telefon: 08-515 181 96