Meny Stäng

Café Kristinahuset

Nya och upprustade Kristinahuset, nu som café, fest- och konferensvåning.

Med ett fantastiskt läge på höjden ut mot sjön Drevviken öppnar nu Söderorts nya café för barnfamiljer, hundägare och alla andra som vill kombinera vacker miljö med en kopp kaffe eller lunch. Gångstråken på området inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Fazer driver caféet och serveringen i Kristinahuset och erbjuder bakverk samt lunch- och mellanmålsfavoriter för barn och vuxna under veckodagar och helg.

Ett hus med historiskt värde

Det gula Kristinahuset uppfördes redan på 1600-talet och ligger naturskönt på området Stora Sköndal ett stenkast från Stockholm city. Nu har byggnaden för första gången öppnats upp för allmänheten. I huset har fönster och dörrar som tidigare spikats igen öppnats upp. Trapporna ner mot sjön Drevviken har återskapats för att bjuda in de som rör sig längs med promenaden nedanför. Huset inrymmer flera rum i fil, alla i egen färgsättning, där en del är café och en annan är för fest och konferens

En plats för möten

Här konfererar ni i nyrenoverade anrika lokaler för sällskap upp till 30 st personer, samtliga med utsikt mot Drevviken. Vi erbjuder färdiga paket med förtäring av frukost, lunch och fika samtidigt som vi gärna skräddarsyr efter era önskemål. Läs mer här.

Fest eller bröllop

Drömmer ni om bröllop? Eller närmar sig födelsedagen? I våra anrika lokaler med vackra kristallkronor, dukar vi upp för fest efter era önskemål. Varför inte skåla i champagne på vår härliga terrass och föreviga dagen med bröllopsfoton nere vid vattnet, endast ett stenkast bort nedanför trappen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Läs pressmeddelande