Meny Stäng

Café Kristinahuset

Nya och upprustade Kristinahuset, nu som café, fest- och konferensvåning.

Med ett fantastiskt läge på höjden ut mot sjön Drevviken öppnar nu Söderorts nya café för barnfamiljer, hundägare och alla andra som vill kombinera vacker miljö med en kopp kaffe eller lunch. Gångstråken på området inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Fazer driver caféet och serveringen i Kristinahuset och erbjuder bakverk samt lunch- och mellanmålsfavoriter för barn och vuxna under veckodagar som helg.

Ett hus med historiskt värde

Det gula Kristinahuset uppfördes redan på 1600-talet och ligger naturskönt på området Stora Sköndal ett stenkast från Stockholm city. Nu har byggnaden för första gången öppnats upp för allmänheten. I huset har fönster och dörrar som tidigare spikats igen öppnats upp. Trapporna ner mot sjön Drevviken har återskapats för att bjuda in de som rör sig längs med promenaden nedanför. Huset inrymmer flera rum i fil, alla i egen färgsättning, där en del är café och en annan är för fest och konferens

En plats för möten och fest

Vi håller på att färdigställa våra lokaler för att erbjuda möjlighet till konferens och event. Så snart det är klart, återkommer vi med mer information.

Läs pressmeddelande