Meny Stäng

Dagverksamheten Dagliljan

Dagverksameten för dig som är under 65 år med demenssjukdom. Välkommen till Dagliljan!

Dagverksamheten Dagliljan ligger i en fristående villa med trädgård på området Stora Sköndal söder om Stockholm. På Stora Sköndal har vi också Björkgården, ett permanent boende för samma målgrupp.

Aktiviteter

Här finns möjligheter till flera olika aktiviteter, både fysiska och stillasittande. I köket förbereder vi mat tillsammans och i trädgården odlas kryddor och grönsaker som kan avnjutas vid måltiderna. Vi målar, bakar, ägnar oss åt trädgårdsskötsel, lyssnar på musik, promenerar i närheten av Drevviken och åker gärna iväg på utflykter. Under sommaren finns möjligheter att bada både vid strand och i pool. Fikastunder är viktiga och kaffe kan drickas med någon du trivs med eller på egen hand. På Dagliljan får du själv vara med och påverka hur du vill att dagen ska se ut, allt efter dina intressen och din förmåga. Målet med vår verksamhet är att du skall vilja komma hit med glädje och lust varje dag.

Vi som jobbar här

På Dagliljan möts du av engagerad och kunnig personal med specialkompetens riktad mot demenssjukdom och aktiviteter. Vi värnar om en mindre och personlig dagverksamhet där verksamheten utgår från de enskilda deltagarna och deras olika behov.

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Morvarid Moaven om du vill komma på ett besök eller om du har frågor om verksamheten. Kontaktuppgifterna hittar du i den högra spalten.

Varmt välkommen till Dagliljan.