Meny Stäng

Neurologiska rehabiliteringskliniken 40 år

Jubileumsvecka 19-22 september

1977 startade Stora Sköndals neurologiska rehabiliteringsklinik och firar 40 år i människans tjänst. Vi vill fira detta genom bjuda in till en jubileumsvecka med öppet hus, föreläsningar och utställning.

Under veckan visar vi verksamhetens breda kompetens inom neurologisk rehabilitering och interprofessionellt arbete. Du kommer att få se exempel på olika behandlingar och kunna delta i föreläsningar som hålls av klinikens personal. Jubileumsveckans dagar kommer att ha olika teman, allt från Parkinsons sjukdom, Epilepsi och kognitiv rehabilitering. Mellan föreläsningar bjuds det på fika och förfriskningar

Du är välkommen hit oavsett om du är patient, anhörig eller yrkesverksam inom hälso- och sjukvård, föreläsningarna vänder sig dock främst till yrkesverksamma.

Se program för veckan här!