Meny Stäng

90-års jubileum i Sköndals kyrka

11.00 JUBILEUMSHÖGMÄSSA
Sköndals kyrka fyller 90 år! Det firas med en festlig högmässa med mycket musik. Anette Westergren Järnkrantz, Anna Malmqvist, Sköndals Kyrkokör och instrumentalister medverkar under ledning av Mikael Wedar. Festligt kyrkkaffe serveras efter gudstjänsten. Efterföljande samtal om hur församlingen och kyrkan utvecklats och förändrats under åren. Anna Malmqvist leder samtalet med Mats Ekström och Lars Simonsson som båda har arbetat som präster i Stora Sköndals kyrka.
När: Söndag 13/10 kl 11.00.
Plats: Stora Sköndals kyrka, Hjalmar Danells väg 1.

16.00 JUBILEUMSKONSERT
Sköndals Vokalensemble och orkester under ledning av Mikael Wedar. Beställningsverket ”Gå ut i hela världen” av Mattias Ekström Koij och Te Deum av Karl Jenkins.
När: Söndag 13/10 kl 16.00.
Plats: Stora Sköndals kyrka, Hjalmar Danells väg 1.

Läs mer på församlingens sida här