Meny Stäng

Nice Valley flyttar in på café Kristinahuset

Kristinahuset har blivit ett populärt utflyktsmål i söderort. Efter tre år lämnar nu Compass Group caféverksamheten som tas över av Nice Valley från och med slutet på augusti. Besökare kan vänta sig ett nytt koncept med förändrad meny, skräddarsydda events, konferens och härlig helgbrunch.

Nice Valley drivs av sköndalsbon Martin Johansson, han har jobbat som kock i över 20 år och nu senast drivit egen cateringfirma. Han blev uppmärksammad i media under coronakrisen när han öppnade upp en lunchrestaurang utanför sitt hem i Lilla Sköndal när alla ordinarie uppdrag avbokades.

– Att få ta över Kristinahuset och allt som hör till är ett drömprojekt. Det finns så mycket potential i både huset och läget här i Stora Sköndal precis invid Drevviken. Jag hoppas kunna locka fler ut hit för att njuta av god mat, gott sällskap och av våra vackra omgivningar, säger Martin Johansson, VD på Nice Valley.

Stora Sköndal öppnade Kristinahuset för allmänheten 2017 och sedan dess har det varit café och det har även ordnats fester och konferenser i lokalerna. Satsningen på Kristinahuset är en del i att sätta området Stora Sköndal på kartan som utflyktsmål för ännu fler än de som bor i området.

– Det känns fantastiskt att välkomna Nice Valley till Stora Sköndal. Vi delar visionen om att göra Stora Sköndal till en plats där människor vill bo, umgås och vara på. Martin har precis som oss stora ambitioner vilket gör att vi kan bygga vidare på något utöver det vanliga tillsammans, säger Tomas Krywult, fastighetschef på Stora Sköndal.

Fram till söndagen den 23 augusti driver Compass Group café Kristinahuset, därefter stängs cafét tillfälligt innan det blir ny invigning tillsammans med Nice Valley den 16 september. Information om öppettider och senaste nytt finns att läsa på www.storaskondal.se och mer information om Nice Valley hittas här.

Ladda ner pressmeddelande