Meny Stäng

Sköndals husläkarmottagning övergår i Stiftelsen Stora Sköndals regi

Sköndals husläkarmottagning har drivits av Lars-Erik Nordin och Suzanne Åhman i över 25 år och ägarna har nu valt att sälja verksamheten när pensionen närmar sig.

– Vi har blivit uppvaktade av många köpare genom åren och när vi nu närmar oss pensionen så var det självklart att sälja till Stora Sköndal. De har både en värdegrund som vi delar och en stark lokal anknytning till området, säger Lars-Erik Nordin och Suzanne Åhman, ägare till Sköndals husläkarmottagning.

De nuvarande ägarna kommer att arbeta kvar under det kommande året för att göra övergången så smidig som möjligt. Avtalet med region Stockholm förblir detsamma vilket för patienterna betyder att det inte blir några förändringar i den vård som erbjuds.

– Husläkarmottagning ser vi som en kärnverksamhet inom sjukvård och har varit ett mål för oss att förvärva. Vår strävan är att övergången till oss på Stora Sköndal bara ska märkas i positiv bemärkelse både för befintliga och nya kunder samt för medarbetarna som arbetar där idag. Vi vill fortsätta att utveckla den väl etablerade verksamheten för att göra husläkarmottagningen till ett ännu mer attraktiv val, säger Åsa Andersson, VD på Stora Sköndal.

Ladda ned pressmeddelande som PDF