Meny Stäng

Nu har de äldre fått sin andra dos vaccin mot covid-19

Alla boende på Stora Sköndals äldreboenden som vill har nu fått båda doserna av vaccin mot covid-19.

Stora Sköndal inledde vaccineringen i mellandagarna och under vecka 1 så hade alla boenden på våra äldreboenden fått den första dosen.

– Det känns otroligt att inleda 2021 med att alla våra boenden nu är vaccinerade och fått båda doserna. Vi ser fram emot att så småningom kunna kramas utan skyddsutrustning och ta emot närstående igen, säger Helena Gille, äldreomsorgschef på Stora Sköndal.

Inom äldreomsorgen fortsätter våra medarbetare att använda skyddsutrustning, dels eftersom många medarbetare inte vaccinerat sig ännu men främst för att skydda de äldre. Vi följer noggrant Folkhälsomyndigheten och myndigheters rekommendationer.