Meny Stäng

Nu inviger vi Mötesplatsen i Stora Sköndal!

Den 3-7 maj inviger vi äntligen Mötesplatsen i Stora Sköndal, som är till för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Vi bjuder på en matig invigningsvecka med roliga aktiviteter för alla åldrar, såsom streetdancekurs, sticklingsbyte och sago-yoga för barn. Ta med familjen, grannen eller kom själv – precis som du är!

Mötesplatsen är precis som det låter; en plats för möten människor emellan, där rum och tid finns för samtal, initiativ och olika aktiviteter. Mötesplatsen är i första hand till för dig som bor eller arbetar i Sköndalsområdet, men självklart kan du även ta med kompisar eller vänner som bor på annan ort. Visst kommer du på invigningen?

Invigningsveckan bjuder bland annat på:

• Meditation
• Sago-yoga för barn
• Kurs i streetdance
• Sticklingsbyte
• Livemusik med musikern Päyam
• Workshops för alla åldrar och skaparverkstad
• Föreläsningar och historisk rundvandring på området
• Utställning: Att bygga en stadsdel

Alla aktiviteter är kostnadsfria, men vissa aktiviteter har begränsat antal deltagare.  Vi bjuder på fika.

Mötesplatsen är en del i stiftelsen Stora Sköndals dotterbolag Framtidsutveckling AB:s arbete med att utveckla den nya stadsdelen på området i Stora Sköndal. Stadsutvecklingen sker i nära samarbete med Stockholms stad och andra partners.

Se hela invigningsprogrammet och läs mer om Mötesplatsen

Besöksadress Mötesplatsen: Efraim Dahlins väg 6a, 128 64 Sköndal.

Vi ses där. Varmt välkommen!