Meny Stäng

Villans second hand invigd!

Onsdagen 29 mars, öppnade vi upp dörrarna till Villans second hand i Sköndal.

Det som gör denna second hand-butik lite ovanlig är att idén till butiken har kommit från deltagare inom vår sysselsättningsverksamhet Villan, som är till för personer inom socialpsykiatrin. Det är även deltagarna inom sysselsättningen Villan som planerat det mesta inför öppnandet – och nu när vi öppnat även driver butiken.

Vi är oerhört glada över ynnesten att få vara en del i att förverkliga drömmar och att ge människor möjlighet att växa. Invigningsbandet klipptes av deltagaren Eva, flankerad av sysselsättningen Villans lyckliga medarbetare.

Butiken där du kan hitta såväl kläder som inredningsattiraljer, är öppen tisdagar och onsdagar kl. 11-14 och huserar på Herbert Widmans väg 2 i Stora Sköndal. För betalning är det swish som gäller. Varmt välkommen!