Meny Stäng

Möbel- och bakluckeloppis 2 juni

Söndag 2 juni bjuder vi på ett härligt arrangemang i regi av projektet Framtidens Stora Sköndal och Stiftelsen Stora Sköndal. Då blir det utförsäljning av möbler och prylar från stiftelsens förråd, saker från sent 1800-tal och framåt. Här kan du fynda inredning med patina – maffiga skåp, söta sekretärer, snygga stolar, roliga tavlor och massa, massa annat. En chans som bara kommer en gång! Varför säljer vi våra gamla fina saker? För att vi vill att saker inte ska samla damm, utan cirkulera och bli till glädje för fler.

Vi kombinerar det hela med en maffig bakluckeloppis, där privatpersoner kränger allt mellan himmel och jord, från bord och baklucka. Villans Second Hand-butik är öppen hela dagen och säljer kläder och ting. Här finns något för alla som vill fika, njuta av folkfest och handla hållbart och kul på samma gång!

Tid: Söndag 2 juni kl. 11-15, möbelloppisen har öppet till 17 för uthämtning av möbler

Plats: Möbelloppis på f.d. högskolebiblioteket på Herbert Widmans väg 5 i Stora Sköndal. Backluckeloppisen sker på parkeringen alldeles nedanför och utmed gångvägen längs stranden.

Mer information:www.framtidensstoraskondal.se/loppis

Nyfiken på utbudet? Kolla in @loppisstoraskondal på Instagram

Möbelloppisen arrangeras och finansieras av projektet Framtidens Stora Sköndal – Stora Sköndals Framtidsutveckling, och de byggaktörer som ska bygga i Etapp 2A –  samt Stiftelsen Stora Sköndal. Företaget Stockholmsmarknader ansvarar för bakluckeloppisen.