Meny Stäng

Upptäck Stora Sköndal i sommar

Bara en kort bussresa från Gullmarsplan eller Farsta C hittar du vår gröna oas med bad från bryggor, klippor och sandstrand. Stora, härliga picknickytor och grillplatser för lugna, sköna sommardagar. Åker du bil finns det gott om gratis parkering.

Grönt parkområde vid sjö. I förgrunden brygga och bassäng.
Gott om yta för lek och bad. Bassängen är öppen för dig med funktionshinder.

Gångstråken på området inbjuder till promenader eller joggingturer längs med vattnet och vidare in i Flatens naturreservat. Glass, fika och lunch finns bland annat på restaurang Nice Valley i vackra Kristinahuset.

Gul träbyggnad från 1600-talet.
Nice Valley i Kristinahuset har öppet hela sommaren, tisdag-söndag kl. 11-16.

För dig som vill ha ett aktivt sommarlov finns beachvolleyplan, boulebanor, tennisbana, kajakuthyrning och utegym. Stora gräsytor bjuder in till badminton, fotboll och kubb. Eller en sovstund i skuggan under en mäktig ek…

Ungdomar spelar beachvolleyboll.
Gratis planer för beachvolleyboll, boule och tennis

Läs mer och hitta till Stora Sköndal