Meny Stäng

Mötesplatsen

Passerat

1 nov

Publicerat 21-08-2023

Välkommen in på fika, en pratstund, låna symaskin, spela pingis, läsa en bok, ta del av utställningen om stadsdelen som växer fram på området Stora Sköndal. 

Välkommen in helgfria onsdagar kl. 11-16 då Mötesplatsen håller öppet för fika, en pratstund, spela pingis, byta bok i vårt minibibliotek eller titta närmare på utställningen om stadsdelen som tar form i Stora Sköndal.

 • Mikro, barnstol och skötbord finns i lokalen.
 • Fika till självkostnadspris.

För att läsa mer om aktiviteter som anordnas och ta del av kommande aktiviteter på och från Mötesplatsen kika på månadskalendern som hänger på Mötesplatsens fönster eller följ oss på Instagram @motesplatsen_skondal och Facebook Mötesplatsen Stora Sköndal. Finns det någon aktivitet som just du vill ordna? Kom in och prata med oss eller skicka ett mail.

Psst! Är du nyinflyttad och bor i någon av Stora Sköndals bostäder? Välkommen förbi för att hämta ett gratis exemplar av boken ”Stora Sköndal” skriven av Elisabeth Christiansson Drake och Stig Linde.

Om Mötesplatsen 

Mötesplatsen är en del i idén om social hållbarhet och i satsningen att främja möten och gemenskap i stadsdelen som växer fram på området Stora Sköndal och är precis som det låter – en plats att mötas på!

Mötesplatsen:

 • är en del av utvecklingen av den nya stadsdel som växer fram på området Stora Sköndal, en stadsdel byggd på idén om social och miljömässig hållbarhet. Stadsdelsutvecklingen drivs av Stora Sköndals Framtidsutveckling AB, ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Stora Sköndal.
 • ska bidra till social hållbarhet genom att främja möten och gemenskap i stadsdelen som växer fram på området. Den ska också bidra till att öka kontakten mellan området Stora Sköndal och människor i resten av Sköndal.
 • är en plats för medborgardrivna samtal, initiativ och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal och omnejd.
 • ska växa fram organiskt tillsammans med alla som vill engagera sig och driva aktiviteter som är öppna för alla.
 • är nod för information om utvecklingen av den nya stadsdelen.
Plats

Mötesplatsen, Efraim Dahlins väg 6a
128 64 Sköndal

Datum och tid

Onsdagar kl.11-16

Anmälan

Ingen anmälan krävs

Kontakt

motesplatsen@storaskondal.com

Kostnad

Kostnadsfritt

Fler evenemang

 • 15 jul

  Sommaröppet kapell

  Titta in, tänd ett ljus, sitt ned för en stunds tystnad. Det erbjuds också enkelt fika
  Läs mer
 • Ben med träningskläder

  16 jul

  Utomhusträning med Nordic Wellness

  Träningen äger rum klockan 17:30-18:30 på fotbollsplanen snett nedanför Kristinahuset (Herbert Widmans väg 7, Sköndal). Det
  Läs mer
 • 17 jul

  Nyfiket

  Välkommen till social samvaro med enkel fika! Samarrangemang med Farsta församling. När: Onsdagar 13.00-15.00 Var: Diakonalt center,
  Läs mer
Se alla evenemang