Meny Stäng

Nu kan du gå på digital rundvandring hos Förskolan Borgen!

Förskolan Borgen ligger i fina omgivningar i Sköndal och har tillgång till flera gårdar utöver vår fina närmiljö. Våra förskolegårdar erbjuder grönska som inbjuder till aktivitet, upptäcktsfärder och lugna stunder. De fina naturområdena i närmiljön är en stor tillgång som vi ofta utforskar. Nu kan du ta del av våra fina miljöer digitalt!

Virtuell rundtur på Förskolan Borgen

Välkommen att besöka oss på plats!

Kom på rundvandring, tillsammans med ditt barn, och träffa våra duktiga pedagoger och titta på våra fina lokaler. Stora Sköndals pedagoger är närvarande och engagerade och våra inspirerande lärmiljöer, som vi lägger mycket energi på att utforma så att de är inbjudande och stimulerar upptäckarlusten, är anpassade helt efter barnens intressen och behov.

Läs mer om hur du besöker Förskolan Borgen i Sköndal

Läs mer om Förskolan Borgen