Meny Stäng

Besök Förskolan Borgen

Söker du förskoleplats? Ta en digital rundvandring i våra inspirerande lärmiljöer. Kom sedan på riktig rundvandring hos oss på förskolan Borgen tillsammans med ditt barn! Träffa våra engagerade pedagoger, titta på våra fina lokaler och lär dig mer om vårt sätt att arbeta tillsammans med barnen, där värdegrundsarbete alltid är centralt.

Under besöket kommer du att få veta mer om:

  • Vårt arbetssätt där värdegrund, projekterande, rörelse och hälsa är grunden.
  • Lärmiljöerna på förskolan som ligger i framkant och är helt anpassade efter barnens intressen och behov- kom och inspireras!
  • Förskolan Borgens kompetenta, inspirerande, närvarande och engagerade pedagoger.
  • TAKK – tecken som stöd som just nu alla pedagoger utbildas inom.
  • Språkstärkande undervisning som är central hos oss.

Ständigt närvarande värdegrundsarbete

Stora Sköndals förskolor arbetar aktivt med värdegrund tillsammans med barnen, och förskolorna har uppmärksammats för sitt värdegrundsarbete – av såväl andra förskoleverksamheter som media.

Vi tar regelbundet emot studiebesök från andra pedagoger och förskoleverksamheter runt om i landet, som inspirerats av vårt nytänkande arbetssätt. Under 2022 var vi till och med inbjudna att föreläsa om vårt värdegrundsarbete på förskolans rikskonferens. Vi berättar gärna mer om vårt arbete med värdegrund när du och ditt barn kommer och hälsar på.

Så bokar du ditt besök på Förskolan Borgen i Sköndal

Mejla rektor Anna Sylvendahl på anna.sylvendahl@storaskondal.se
Du kan också ringa på tel: 076-000 81 40.

Pricka gärna in ditt besök på en fredag, då vi alltid har rörelseglädje på schemat, så kan du och ditt barn vara med på fredagsfysen!

Läs mer om Stora Sköndals förskolor

Läs mer om Stora Sköndals förskolor här: Förskolor – Stora Sköndal 

En inblick i vardagen på förskolan Borgen