Meny Stäng

Bada på Stora Sköndal

Vilken badtyp är du? På Stora Sköndal kan du bada från strand, bryggor eller klippor. Det finns stora härliga grönområden för picknick och kubb. Det finns flera fasta grillplatser. I växthuset Sweet valley finns glass, våfflor och ibland grillat nu i sommar. Se öppettider och menyer här.

Det finns gott om parkeringsplatser på området där du står gratis med p-skiva. Knappa in Herbert Widmans väg 7 i google maps så hittar du den parkering som ligger närmast Växthuset. Restaurang Nice valley i Kristinahuset har semesterstängt.

Strandbad

Längs Drevvikens strand finns långgrunda, barnvänliga Sköndalsbadet med bad från både strand och brygga.
Badring på sandstrand

Bad- och solbryggor och klippbad

Nedanför Kristinahuset finns en stor solbrygga som passar för både bad och avkoppling. Rampen ner till bryggan är rullstolsanpassad. Alldeles intill ligger gångstråket Lövudden med bad från både klippor och brygga.

Naturbild Drevviken

Funktionsanpassad utomhuspool

Stora Sköndals uppvärmda utomhuspool är till för dig som har någon form av funktionsnedsättning och behöver extra hjälpmedel. Du är välkommen tillsammans med din familj, annan närstående eller medhjälpare. Badkort för hela säsongen är kostnadsfritt. Har man inget synligt funktionshinder ska ett läkarintyg visas upp första gången.

Badkortet gäller för dig som är funktionshindrad med familj. Kortet kvitteras ut hos badvakterna vid badet. Anläggningen är ett av få utomhusbad i Stockholm för dig med funktionsnedsättning. Ansvarig för verksamheten är Stockholm Stad/Idrottsförvaltningen. Badet öppnar för säsongen den 5/6. Läs mer om öppettiderna här.