Meny Stäng

Bada på Stora Sköndal

Vilken badtyp är du? På Stora Sköndal kan du bada från strand, bryggor eller klippor. Det finns stora härliga grönområden för picknick och kubb. Det finns flera fasta grillplatser. I restaurang Nice Valley finns glass, fika och lunch. Se öppettider och menyer här.

Området har gott om parkeringsplatser där du står gratis med p-skiva. Knappa in Nils Brincks väg 11 för att komma till parkering för strandbadet och den funktionsanpassade utomhuspoolen. Eller välj Herbert Widmans väg 7 så hittar du den parkering som ligger närmast Nice Valley, Lövudden och stora solbryggan.

Strandbad

Längs Drevvikens strand finns långgrunda, barnvänliga Sköndalsbadet med bad från både strand och brygga.
Badring på sandstrand

Bryggor och klippbad

Nedanför Kristinahuset finns en stor solbrygga. Rampen ner till bryggan är rullstolsanpassad. Alldeles intill ligger gångstråket Lövudden med bad från både klippor och brygga.

Naturbild Drevviken

Funktionsanpassad utomhuspool

Stora Sköndals uppvärmda utomhuspool är till för dig som har någon form av funktionsnedsättning och behöver extra hjälpmedel. Du är välkommen tillsammans med din familj, annan närstående eller medhjälpare. Badkort för hela säsongen är kostnadsfritt. Har man inget synligt funktionshinder ska ett läkarintyg visas upp första gången.

Badkortet gäller för dig som är funktionshindrad med familj. Kortet kvitteras ut hos badvakterna vid badet. Anläggningen är ett av få utomhusbad i Stockholm för dig med funktionsnedsättning. Ansvarig för verksamheten är Stockholm Stad/Idrottsförvaltningen.

Du hittar mer information och öppettiderna här.