Meny Stäng

Sol och bad

Bada från strand, bryggor eller klippor. Stora härliga grönområden med grillplatser inbjuder till aktivitet eller avkoppling. På området finns flera promenadstråk och café Kristinahuset har servering.

Strandbad

Längs Drevvikens strand finns barnvänliga Sköndalsbadet med bad från både strand och brygga.

Bad- och solbryggor

Nedanför café Kristinahuset finns en stor solbrygga som passar för både bad och avkoppling. Rampen ner till bryggan är rullstolsanpassad. Alldeles intill ligger gångstråket Lövudden med bad från både klippor och brygga.

Funktionsanpassad utomhuspool

Stora Sköndals uppvärmda utomhuspool är till för dig som har någon form av funktionsnedsättning och behöver extra hjälpmedel. Du är välkommen tillsammans med din familj, annan närstående eller medhjälpare. Badkort för hela säsongen är kostnadsfritt. Har man inget synligt funktionshinder ska ett läkarintyg visas upp första gången.

Badkortet gäller för dig som är funktionshindrad med familj. Kortet kvitteras ut hos badvakterna vid badet. Anläggningen är ett av få utomhusbad i Stockholm för dig med funktionsnedsättning. Ansvarig för verksamheten är Stockholm Stad/Idrottsförvaltningen.