Meny Stäng

Vill du sälja på årets julmarknad i Växthuset?

Nu är det dags för årets välbesökta julmarknad i Växthuset, Stora Sköndal. Vill du som företag eller förening vara med som utställare?

Nu är det dags för årets välbesökta julmarknad i Växthuset, Stora Sköndal. I år utökar vi med marknadsstånd både inomhus och utomhus. Vill du som företag eller förening vara med som utställare?

Vi söker lokala matproducenter, hantverkare eller designers som vill ställa ut och sälja på årets julmarknad. Det kan exempelvis vara juldekorationer, inredning, kläder, hantverk, mat eller dryck m.m.  Även föreningar är välkomna med intresseanmälan.

Julmarknaden går av stapeln följande helger:
1:a advent 30 nov-1 dec
2:a advent 7-8 dec
3:e advent 14-15 dec
Öppet för besökare klockan 10.00-16.00

Välkommen med din intresseanmälan SENAST 13 NOVEMBER till:  julmarknad@storaskondal.se.
Skicka en beskrivning om vad du har för produkter och bifoga några bilder eller länk till hemsida. Ange vilket/vilka datum du vill ställa ut.

Pris: bord utomhus 300 kr/helg, bord inomhus 500 kr/helg.
Vid bokning av samtliga helger betalar du endast 600 kr totalt för bord utomhus och 1 000 kr totalt för bord inomhus. Priserna är ex moms.

Platserna är begränsade och det kommer ske ett urval av utställare för att få ett så varierat utbud som möjligt. I ett bekräftelsemail skickar vi ut all praktisk information kring deltagandet.

Plats: Växthuset. Herbert Widmans väg 5E, Stora Sköndal.