Meny Stäng

Säkra din utställarplats på Stora Sköndals julmarknad 2023!

2-3 december är det dags igen! Vi laddar upp för vår populära julmarknad i Stora Sköndal, och söker dig som kan erbjuda våra besökare härliga, juliga och hållbara produkter.

Stora Sköndals julmarknad 2022 blev en succé med över 6 000 besökare, och i år satsar vi på en minst lika lyckad, stämningsfull och välbesökt marknadshelg. Nu efterlyser vi småskaliga matproducenter, hantverkare eller designers som vill ställa ut och sälja på 2023 års julmarknad. Vi fokuserar på närodlat, lokalproducerat och ekologiskt. Låter det som något för dig, ditt företag eller din förening?

Marknadens öppettider

Marknaden håller öppet lördag och söndag 2-3 december, kl. 11-16. Under hela marknadens öppettider ska din utställarplats vara iordningsställd och bemannad.

Utställarplatser

I år har vi tre olika typer av utställarplatser, så att du kan välja utifrån vad som passar dina varor och din budget. Vi erbjuder platser under tälttak utomhus, inne i vårt mysiga växthus samt ett mindre antal utställarplatser i anslutning till café och restaurang Nice Valley inne i Kristinahuset.

Utomhus

799 kr inkl. moms för två dagar. Kostnad för el tillkommer.
I priset ingår plats utomhus i tält och bord (152×74 cm) med duk.
Tillägg för ”lite” el: 100 kr/dag, 10A, 230V i en-fas (vanlig stickpropp).
Tillägg för ”mycket” el: 100kr/h. Kan vara aktuellt för t.ex. foodtruck som saknar egen generator.

Marknadsstånd med röda dukar och juligt pynt
Utomhusplatser

I växthuset

1 299 kr ink. moms för två dagar.
I priset ingår plats i växthuset och bord med duk (storleken på bordet varierar, beroende på hur mycket utrymme du behöver för att kunna placera varor runt bordet). Växthuset är uppvärmt, men då dörrar i två riktningar släpper in kall luft blir det ändå kyligt.

Bord med varor i pyntat växthus
Plats i växthus

I Kristinahuset

1 500 kr ink. moms för två dagar.
I priset ingår plats i rum i Kristinahuset och bord (125×75 cm) med duk.

Ombonat rum
Ett av rummen i Kristinahuset där platser kommer att finnas.

Försäljning

På en julmarknad vill man kunna hitta både unika varor och enklare julklappar. Vi uppmuntrar därför att du som vill ställa ut hos oss kan erbjuda varor i olika prisklasser och att du laddar upp med mycket varor. Besökare ska alltid kunna betala med Swish, eventuellt också med kontanter eller kort om du vill det.

Skicka din intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan om utställarplats via julmarknad@storaskondal.se. Skicka en beskrivning av vad du har för produkter och bifoga gärna några bilder eller länk till Instagram/Facebook/webbplats. Ange vilken typ av plats du vill ha. Det går inte att boka enbart en dag.

Platserna är begränsade och det kommer ske ett urval av utställare för att få ett så varierat utbud som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att välja utställare som vi tror passar bäst för våra besökare och typen av arrangemang.

Arrangörer

Stiftelsen Stora Sköndal, Stora Sköndals Framtidsutveckling AB med partners
samt restaurang Nice Valley i Kristinahuset.

Kontakt

E-post: julmarknad@storaskondal.se
Telefon: 076-003 31 15 eller 08-632 31 15