Meny Stäng

Gör en sommarutflykt till Stora Sköndal

Välkommen till vackra Stora Sköndal i sommar! Ett härligt utflyktsmål beläget vid Drevviken, i en naturskön miljö nära till Stockholm city.

En kvart från Gullmarsplan med buss 188 hittar du vår gröna oas med bad från bryggor, klippor och sandstrand. Stora, härliga picknickytor och grillplatser för lugna, sköna sommardagar. Här finns även toaletter och gratis parkering.  Knappa in Nils Brincks väg 11 för att komma till strandbadet och den funktionsanpassade utomhuspoolen. Eller välj Herbert Widmans väg 7 så hamnar du vid Nice Valley, Lövudden och stora solbryggan.

Läs mer om bad i Stora Sköndal

För dig som vill ha ett aktivt sommarlov för stora och små finns beachvolleyplan, boulebana, kajakuthyrning, SUP-brädor, tennisbana och utegym. Stora gräsytor bjuder in till badminton, kubb och andra lekar. I de vita aktivitetsskåpen på området finns utrustning för sport och lek att låna.

Ungdomar spelar beachvolleyboll.

Hitta aktiviteter att göra i Stora Sköndal

Gångstråken på området inbjuder till promenader eller joggingturer längs med vattnet och vidare in i naturreservatet. Glass, fika och lunch finns bland annat på restaurang Nice Valley i vackra Kristinahuset.

Bekanta dig med Kristinahuset