Meny Stäng

My Popkema, Leg. arbetsterapeut

Berätta om ditt jobb!

Som arbetsterapeut på Stora Sköndals neurologiska rehabiliteringsklinik jobbar jag med patienter med olika neurologiska sjukdomar. Vi har fokus på aktivitet där jag observerar och undersöker hur patienten klarar sina vardagliga aktiviteter och tränar därefter handfunktion samt kognitiva förmågor. Vi arbetar i nära samarbete med fysioterapeut.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb?

Det bästa är att hela tiden träffa nya människor och att se patienternas framsteg under vårdtiden hos oss. Arbetsuppgifterna är varierande då alla patienterna har olika behov. Jag har kollegor att fråga om råd i kluriga situationer. Det är härligt att känna att det jag gör bidrar till att andra människor får en bättre livskvalité.

Hur tycker du Stora Sköndals ledord märks i vardagen?

Vi kollegor visar omtanke för varandra och stöttar varandra när det behövs. Även att vi självklart visar omtanke för våra patienter samt har ett öppet bemötande mot både patienter och kollegor. Att vi ständigt arbetar med att förbättra verksamheten och fördjupa våra kunskaper.

Vad tycker du är fördelar med att arbeta på Stora Sköndal?

Alla trevliga kollegor, att ha betydelsefulla och utvecklande arbetsuppgifter och närhet till en underbart vacker miljö. Även att träffa så många olika människor och känna att vi gör skillnad.